Creeaza propria palarie din fetru de iepure

Cod Produs: Custom iepure

Draga iubitorule de palarii, esti la 3 pasi distanta de crearea unui accesoriu unic!
Am dezvoltat aceasta platforma de dragul tau, clientul sofisticat, purtator de unicitate, care are idei marete gata de pus pe cap. Pentru mai multa inspiratie te invitam pe profilul nostru de instagram: @palariadadarlat

650,00 lei

Pasul 1- informatii de baza:

Circumferinta capului *

Pasul 2: accesorizare

Banda textila
(40,00 lei)
(40,00 lei)
(30,00 lei)

Pasul 3: moodboard


Aproape am ajuns la final! Daca doresti sa ne transmiti ceva ce am omis in pasii de mai sus, te rugam lasa-ne scris sau incarca o imagine cu moodboardul tau! te invitam pe pagina noastra de instagram pentru inspiratie. Vrem sa te anuntam si ca palaria va fi unica si special creata pentru tine. Motiv pentru care, te rugam sa intelegi ca daca vei finaliza comanda, aceasta nu va beneficia de politica de retur!


Descriere produs

Toate palariile sunt prelucrate manual, pot exista mici diferente fata de dimensiunile din prezentare!

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Mărimea pălăriei se referă la circumferința capului la nivelul frunții. Cu ajutorul unui metru de croitorie puteți măsura cincumferința capului în zona de deasupra urechilor. Recomandam sa tineti strans metrul de croitorie la nivelul fruntii pentru o dimensiune cat mai exacta. Dacă circumferința este de 55 de cm, înseamnă că mărimea pălăriei pe care doriți să o comandați este 55.
În cazul în care valoarea masurată este între două numere, de exemplu 56,5 cm, comanda mereu va fi o mărime mai mare. În acest caz, 57 de centimetri.

Recenzii

  1. 5 din 5

    :

    Am fost foarte fericită să primesc pălăria personalizată…este exact așa cum mi-o doream. Mulțumesc mult!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

Informatii suplimentare

Pălăriile pot fi realizate din lână sau din păr de iepure. La o privire rapidă, pălăria arată similar fie că este din lână, fie că este din păr de iepure. Probabil vă întrebați de ce costă însa o pălărie din păr de iepure, dublu față de una din lână. Adevarata diferență poate fi simțită odată ce se ține în mână sau după mai multe luni de purtare.

Pălariile din păr de iepure sunt superioare în ceea ce privește greutatea (sunt mult mai ușoare), finețea la atingere și capacitatea de a-și păstra forma în timp. Și recondiționarea acestora se face mai ușor.

În trecut, pălăriile au fost un indicator al statutului social, astfel încât nu oricine își permitea să poarte o pălărie realizată din păr de iepure.

Categorii:

Produse similare