Clop de lână - palarie ciobaneasca

Cod Produs: C5

200,00 lei
Golește

Descriere produs

Portul popular reprezintă una dintre cele mai importante forme de cultură ale unui popor, fiind un preţios document artistic, social şi istoric.

Ne mândrim cu faptul că păstrăm autenticitatea în confecţionarea pălăriilor tradiţionale româneşti! Folosim şi acum calapoadele moştenite încă din anul 1896 si preparăm apretul dupa aceleaşi reţete primite din stramoşi! Toate materialele folosite sunt 100% româneşti si 100% naturale, exact ca acum mai bine de 100 de ani!

Dincolo de orice pălărie tradiţională românească achiziţionată de la noi se află o poveste, o moşteniere, un preţios document artistic, social si istoric!

Material: 100% lana, culoare negru

Accesati imaginea de mai jos pentru a verifica marimea pe care o purtati la palariile Dădârlat.

mas final

Toate palariile sunt prelucrate manual, pot exista mici diferente fata de dimensiunile din prezentare. Fotografiile sunt realizate in studio profesional, iar tonul nuantelor difera in functie de dispozitivul de pe care le vizionati.

Informatii suplimentare

Circumferința Capului

50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58

Culoare

Negru

Material

Marime

50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61

Producatori

Dadarlat

Forma

Rotunda

Sezon

Primavara – Vara, Toamna – Iarna

Latime Bor

Mic

Culori Disponibile

Negru

Pălăriile pot fi realizate din lână sau din păr de iepure. La o privire rapidă, pălăria arată similar fie că este din lână, fie că este din păr de iepure. Probabil vă întrebați de ce costă însa o pălărie din păr de iepure, dublu față de una din lână. Adevarata diferență poate fi simțită odată ce se ține în mână sau după mai multe luni de purtare.

Pălariile din păr de iepure sunt superioare în ceea ce privește greutatea (sunt mult mai ușoare), finețea la atingere și capacitatea de a-și păstra forma în timp. Și recondiționarea acestora se face mai ușor.

În trecut, pălăriile au fost un indicator al statutului social, astfel încât nu oricine își permitea să poarte o pălărie realizată din păr de iepure.

Categorii: , , , , ,

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clop de lână – palarie ciobaneasca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

Produse similare