close

Pălărie de damă Rose – D46

Cod Produs: D46

Categorie:

2018 vine în întâmpinarea Dvs. cu un nou model şic, dar simplist in acelaşi timp, cu o calotă dreaptă si boruri uşor lăsate în jos!

Ca şi mod de prezentare am ales o pălărie roz pudrat, accesorizată cu o fontă dublă. Accesoriul dublu reuşeşte cu uşurinţă să completeze valoarea pălăriei, care se bazează pe linii drepte, simple, fiind un model direct proporţional, fără diferenţe mari între boruri si calotă!

Însă nu dorim să vă luăm ocazia de a crea!  Vă puteți realiza propria pălărie, în orice mărime sau culoare disponibilă în paletar!

Modelul expus este mărimea 55

Material pălărie: 100% lână

Material accesoriu: textil

Culoare pălărie: roz pudrat

Înălțime calotă: 7,5 cm

Dimensiune bor: 6 cm

130,00 lei230,00 lei
Golește

Informatii suplimentare

Material

,

Culoare

negru, roz pal, maro camel, maro închis, bleumarin

Circumferinta capului

55, 56, 57

Pălăriile pot fi realizate din lână sau din păr de iepure. La o privire rapidă, pălăria arată similar fie că este din lână, fie că este din păr de iepure. Probabil vă întrebați de ce costă însa o pălărie din păr de iepure, dublu față de una din lână. Adevarata diferență poate fi simțită odată ce se ține în mână sau după mai multe luni de purtare.

Pălariile din păr de iepure sunt superioare în ceea ce privește greutatea (sunt mult mai ușoare), finețea la atingere și capacitatea de a-și păstra forma în timp. Și recondiționarea acestora se face mai ușor.

În trecut, pălăriile au fost un indicator al statutului social, astfel încât nu oricine își permitea să poarte o pălărie realizată din păr de iepure.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pălărie de damă Rose – D46”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

Produse similare

product

Pălărie de damă – D6

130,00 lei230,00 lei

product

Pălărie de damă – D7

130,00 lei230,00 lei

product

Pălărie de damă – D25

130,00 lei230,00 lei

product

Pălărie de damă – D5

130,00 lei230,00 lei