close

Pălărie barbati fedora- B26

Cod Produs: B 26

Categorie:

Eleganţa este echilibrul dintre proporţie, emoţie şi surpriză. Noua fedora are cate putin din fiecare. Fascinația aparte față de calota masculină și borurile perfect drepte ne-au ingaduit să creăm un produs permisiv, potrivit ambelor sexe. Am ales ca si mod de prezentare albul, caruia i-am dat cateva urme de varsta prin ardere!

Model disponibil pe alb ars| alb|  bordo | rosu aprins | negru | bleumarin | bej |

Toate palariile sunt prelucrate manual, pot exista mici diferente fata de dimensiunile din prezentare!

 

Mărimea pălăriei se referă la circumferința capului la nivelul frunții. Cu ajutorul unui metru de croitorie puteți măsura cincumferința capului în zona de deasupra urechilor. Dacă circumferința este de 55 de cm, înseamnă că mărimea pălăriei pe care doriți să o comandați este 55.
În cazul în care valoarea masurată este între două numere, de exemplu 56,5 cm, comanda mereu va fi o mărime mai mare. În acest caz, 57 de centimetri.

 

300,00 lei420,00 lei
Golește

Descriere produs

Material pălărie: 100% fetru par de iepure
Accesoriu textil
Culoare pălărie expusa: alb ars
Înălțime calota: 11 cm
Lățime bor: 8-9 cm
Mărime pălărie expusa: 56

Toate palariile sunt prelucrate manual, pot exista mici diferente fata de dimensiunile din prezentare!

Mărimea pălăriei se referă la circumferința capului la nivelul frunții. Cu ajutorul unui metru de croitorie puteți măsura cincumferința capului în zona de deasupra urechilor. Recomandam sa tineti strans metrul de croitorie la nivelul fruntii pentru o dimensiune cat mai exacta. Dacă circumferința este de 55 de cm, înseamnă că mărimea pălăriei pe care doriți să o comandați este 55.
În cazul în care valoarea masurată este între două numere, de exemplu 56,5 cm, comanda mereu va fi o mărime mai mare. În acest caz, 57 de centimetri.

 

Informatii suplimentare

Material

,

Circumferința Capului

53, 54, 55, 56, 57, 58, 59-la comanda, 60-la comanda

Culoare

alb, alb ars, albastru deschis, albastru inchis, bej, bej ars, bordo, bleumarin, galben, gri deschis, mov inchis, negru, rosu, roz pal, verde deschis, verde inchis

Pălăriile pot fi realizate din lână sau din păr de iepure. La o privire rapidă, pălăria arată similar fie că este din lână, fie că este din păr de iepure. Probabil vă întrebați de ce costă însa o pălărie din păr de iepure, dublu față de una din lână. Adevarata diferență poate fi simțită odată ce se ține în mână sau după mai multe luni de purtare.

Pălariile din păr de iepure sunt superioare în ceea ce privește greutatea (sunt mult mai ușoare), finețea la atingere și capacitatea de a-și păstra forma în timp. Și recondiționarea acestora se face mai ușor.

În trecut, pălăriile au fost un indicator al statutului social, astfel încât nu oricine își permitea să poarte o pălărie realizată din păr de iepure.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pălărie barbati fedora- B26”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

Produse similare