close

Palarie de vara - Fedora Picnic

Cod Produs: V3

Categorie:

160,00 lei
Golește

Descriere produs

Ați primit o invitație la picnic? Nu uita să iei Fedora Picnic cu tine. Umbra sa albă pură este întotdeauna ușor de combinat. Și depinde de tine dacă o luminezi cu o eșarfă roșie sau o lași simpla, fără altceva pe ea. Lățimea borului- 5 cm.

Toate palariile sunt prelucrate manual, pot exista mici diferente fata de dimensiunile din prezentare!

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Mărimea pălăriei se referă la circumferința capului la nivelul frunții. Cu ajutorul unui metru de croitorie puteți măsura cincumferința capului în zona de deasupra urechilor. Recomandam sa tineti strans metrul de croitorie la nivelul fruntii pentru o dimensiune cat mai exacta. Dacă circumferința este de 55 de cm, înseamnă că mărimea pălăriei pe care doriți să o comandați este 55.
În cazul în care valoarea masurată este între două numere, de exemplu 56,5 cm, comanda mereu va fi o mărime mai mare. În acest caz, 57 de centimetri.

 

Informatii suplimentare

Circumferinta capului

54, 55, 56, 57

Culoare

alb

Pălăriile pot fi realizate din lână sau din păr de iepure. La o privire rapidă, pălăria arată similar fie că este din lână, fie că este din păr de iepure. Probabil vă întrebați de ce costă însa o pălărie din păr de iepure, dublu față de una din lână. Adevarata diferență poate fi simțită odată ce se ține în mână sau după mai multe luni de purtare.

Pălariile din păr de iepure sunt superioare în ceea ce privește greutatea (sunt mult mai ușoare), finețea la atingere și capacitatea de a-și păstra forma în timp. Și recondiționarea acestora se face mai ușor.

În trecut, pălăriile au fost un indicator al statutului social, astfel încât nu oricine își permitea să poarte o pălărie realizată din păr de iepure.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Palarie de vara – Fedora Picnic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…