close

Pălărie de dama Tonak Essence Duo bleu- crem D86

Cod Produs: D86

Categorie:

350,00 lei
Golește

Descriere produs

Pălăria in două tonuri Essene Duo are forma clasică de fedora cu o margine dreaptă largă de 7 – 7,5 cm. Curbele sale grațioase sunt accentuate de combinația de albastru deschis și culori crem. O panglică discretă și litera T aurita termină linia delicată a pălăriei.

Informatii suplimentare

Culoare

duo bleu-cream

Circumferința Capului

56

Pălăriile pot fi realizate din lână sau din păr de iepure. La o privire rapidă, pălăria arată similar fie că este din lână, fie că este din păr de iepure. Probabil vă întrebați de ce costă însa o pălărie din păr de iepure, dublu față de una din lână. Adevarata diferență poate fi simțită odată ce se ține în mână sau după mai multe luni de purtare.

Pălariile din păr de iepure sunt superioare în ceea ce privește greutatea (sunt mult mai ușoare), finețea la atingere și capacitatea de a-și păstra forma în timp. Și recondiționarea acestora se face mai ușor.

În trecut, pălăriile au fost un indicator al statutului social, astfel încât nu oricine își permitea să poarte o pălărie realizată din păr de iepure.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pălărie de dama Tonak Essence Duo bleu- crem D86”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

Produse similare

product

Pălărie de damă – D15

130,00 lei230,00 lei

product

Pălărie de damă – D25

130,00 lei230,00 lei

product

Pălarie de dama Lady Di – D9

130,00 lei230,00 lei