Cutie de depozitare palarii Dădârlat

Cutie cadou de pastrat visuri, zambete si palarii! Pentru ca detaliile fac diferenta, va punem la dispozitie cutia de depozitare una, doua sau chiar trei palarii! Potrivita pentru palariile cu un bor de maxim 9 cm, cutia patrata si intr-o culoare neutra- gri antracit, se integreaza perfect in orice dressing.

Pentru o pastrare optima, recomandam sa depozitati palariile in cutii speciale, impreuna cu un saculet de lavanda!

Dimensiune: L 36cmx l 36cmx h 20cm

75,00 lei

Descriere produs

Cutie cadou de pastrat visuri, zambete si palarii! Pentru ca detaliile fac diferenta, va punem la dispozitie cutia de depozitare una sau palarii! Potrivita pentru palariile cu un bor de maxim 9 cm, cutia patrata si intr-o culoare neutra- gri antracit, se integreaza perfect in orice dressing.

Pentru o pastrare optima, recomandam sa depozitati palariile in cutii speciale, impreuna cu un saculet de lavanda!

Dimensiune: L 36cmx l 36cmx h 20cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie de depozitare palarii Dădârlat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

Informatii suplimentare

Pălăriile pot fi realizate din lână sau din păr de iepure. La o privire rapidă, pălăria arată similar fie că este din lână, fie că este din păr de iepure. Probabil vă întrebați de ce costă însa o pălărie din păr de iepure, dublu față de una din lână. Adevarata diferență poate fi simțită odată ce se ține în mână sau după mai multe luni de purtare.

Pălariile din păr de iepure sunt superioare în ceea ce privește greutatea (sunt mult mai ușoare), finețea la atingere și capacitatea de a-și păstra forma în timp. Și recondiționarea acestora se face mai ușor.

În trecut, pălăriile au fost un indicator al statutului social, astfel încât nu oricine își permitea să poarte o pălărie realizată din păr de iepure.

Categorii: , , , , ,

Produse similare